Cât costă implanturile dentare? De ce sunt o investiție avantajoasă pentru zâmbetul tău!

Implantul dentar marca Dentetico vine ca o soluție care salvează frumusețea și integritatea zâmbetului pacienților noștri. Privim implantul dentar ca pe o nouă șansă pe care le-o oferim pacienților, de a se bucura de normalitatea unei danturi perfect funcționale. Pentru că există multe mituri cu privire la implantul dentar, am dori astăzi să vorbim despre costurile unui implant dentar – acesta fiind unul din motivele pentru care pacienții optează pentru o proteză mobilă, în detrimentul implanturilor, sau aleg cea mai ieftină variantă de implant dentar.

Prețurile implanturilor dentare variază în funcție de firma producătoare și calitatea acestora. Astfel, în clinica Dentetico le punem la dispoziție pacienților noștri o gamă variată de implanturi, precum:

  • Implant dentar Dentium. Cost/implant dentar – 600 EUR
  • Implant dentar Megagen. Cost/implant dentar – 650 EUR
  • Implant dentar Bredent. Cost/implant dentar – 650 EUR
  • Implant dentar Nobel. Cost/implant dentar – 1000 EUR

La discuțiile și consultațiile pe care le avem cu pacienții Dentetico le explicăm că un implant dentar trebuie privit ca pe un substituent al unui dinte pierdut, de aceea calitatea materialelor folosite trebuie să fie cea mai înaltă.

Dacă prețurile unui implant sunt mai mici decât cele menționate de noi, mai sus, pacientul ar trebui să își ridice niște semne de întrebare cu privire la calitatea materialelor folosite, noi raportându-ne la acest serviciu ca la o modalitate prin care oferim o dantură perfect funcțională, pe termen îndelungat pentru beneficiarul lucrării dentare.

Așa cum v-am mai spus în articolele noastre anterioare, implantul dentar este o intervenție chirurgicală complexă, care trebuie realizată de medici specializați în implantologie și chirurgie dentară, așa cum sunt medicii Dentetico. Întotdeauna, sfatul nostru, ca profesioniști, în fața pacienților, are în vedere rezultatele pe termen lung: o economie de preț făcută în prezent nu este o garanție pentru evoluția și menținerea calității lucrării, pe termen lung, de aceea sănătatea primează. În plus, costurile ulterioare pentru ”repararea” acestei economii s-ar putea ridica la sume mult mai mari, decât dacă investiția inițială ar fi cea corectă – în calitatea materialelor și produselor folosite.

 

Care sunt costurile pentru un pacient care suferă de edentație totală?

Au venit la Dentetico pacienți care sufereau de edentație totală (pierderea tuturor dinților), iar pentru a le oferi o alternativă mult mai sigură, calitativă și cu rezistență și confort pe termen lung, le-am propus sistemul de proteze pe implanturi SKY Fast & Fixed – patru implanturi pe mandibulă, șase implanturi pe maxilar – care le oferă o dantură perfect funcțională, anatomică și estetică, într-un timp scurt.

Prețul pentru pachetul SKY Fast & Fixed diferă, bineînțeles, în funcție de complexitatea și particularitățile fiecărui caz în parte, însă, pornește (pentru ambele arcade) de la suma de 4500 EUR.

Ce se întâmplă atunci când pacientul are nevoie de adiție osoasă?

De asemenea, am întâlnit cazuri în care pacientul avea nevoie de adiție osoasă, pentru că oferta osoasă nu era suficientă pentru a susține un implant. Pentru această intervenție, pe care am explicat-o punctual în articolul anterior, este nevoie de o operație de mare finețe, făcută de chirurgul specializat.

În funcție de cazul pe care urmează să îl tratăm, în clinica noastră realizăm mai multe tipuri de grefe osoase:

  • Autogrefa (os uman din propriul organism)
  • Alogrefa (os uman de la alt organism)
  • Xenogrefa (os de origine animală – bovin, porcin, cabalin)
  • Aloplastica (os sintetic)

Costurile, pentru această intervenție pornesc de la 800 RON/gr. de material folosit, în funcție de recomandările și alegerea pacientului.

Credem într-o educare a pacienților care intră în contact cu serviciile clinicii noastre, în informarea corectă și într-o comunicare transparentă cu privire la materialele și manoperele pe care le realizăm, pentru că ne dorim să avem și să creăm împreună cele mai frumoase transformări.

Credem că prin servicii de calitate și printr-o implicare totală față de fiecare caz pe care îl avem în față putem face diferența pe piața stomatologică din România, iar cei care deja au ajuns la #clinicazambetelorperfecte au simțit acest lucru!

Da! Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button