Zâmbetul tău este prioritatea noastră. Scapă de grijile financiare cu planul propus de Dentetico

Atunci când zâmbim, întreaga fizionomie a feței se schimbă, iar în corpul nostru sunt eliminate substanțe care aduc o stare de bine ”zâmbărețului”. Pe lângă aceste implicații, zâmbetul este un ”accesoriu” de care ar trebui să se bucure toată lumea, iar noi la Dentetico ne dorim ca toți pacienții noștri să aibă un zâmbet perfect sănătos.

 

De multe ori, implicațiile financiare sunt cele care ”știrbesc” zâmbetul nostru, de aceea echipa Dentetico a conceput o serie de planuri financiare, care vor elimina stresul legat de plata serviciilor medicale, putând să vă bucurați de zâmbetul nou în fiecare zi.

 

  • Astfel, pentru planurile de tratament ce însumează valori cuprinse intre 1500 si 2500 euro, pacienţii pot opta pentru achitarea tratamentului în 2 rate egale fără dobândă, direct în clinică.

  • Iar prin parteneriatul nostru cu banca BRD Groupe Societe Generale vă oferim posibilitatea achitării planurilor de tratament în 18 rate egale, fără dobândă.

 

Suntem aici, pentru voi, iar echipa Dentetico dorește să vă ofere zâmbetul perfect pe care îl meritați și de care să vă bucurați 365 zile/an. Pentru informații și detalii, ne puteți scrie la info@dentetico.ro sau ne puteți suna la numărul de telefon 0721904777.

 

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button