Aceste cuvinte sunt pentru tine, draga mea! Acesta este începutul unei relații: a ta cu tine

Articolul de astăzi este unul mai special. Nu vom vorbi despre cazuri, tratamente sau afecțiuni care au legătură cu stomatologia, este un articol de suflet, prin care dorim să vă spunem vouă, femeilor care aduceți atâta delicatețe și bunătate în jurul vostru, cât sunteți de importante și câtă putere este în făptura voastră.

Atunci când am inaugurat clinica Dentetico, veneam din concediul post-natal, iar în mine se ducea o luptă: să mai rămân cu puiul meu acasă, sau să îmi urmez dorința de evoluție în carieră? Știți… genul acela de gând care ne face să ne simțim vinovate, însă acum, uitându-mă în urmă simt cu toată puterea că am făcut alegerea corectă. Am reușit, cumva, în acești trei ani de zile, să fiu mamă, soție, medic și prieten.

Și simt nevoia să vă spun și vouă: sunteți puternice, sunteți frumoase, sunteți un Univers capabil să emane dragoste, credință și empatie într-o forță care poate să topească și cele mai înghețate inimi; sunteți o odă care face ca întreaga natură să-și încline măiestria. În fiecare dimineață, când plecați de acasă, repetați-vă aceste cuvinte: ”Prin zâmbetul meu voi face mai bună ziua cuiva!”

Dragile mele, iubiți-vă întâi pe voi, înainte de a fi Iubire pentru altcineva: fie că este vorba de copil, de soț, iubit sau prieten, pentru că doar așa veți reuși să oferiți o experiență completă a luminii care rezidă în voi! În fața voastră mă înclin și mă bucur că v-am întâlnit în viața mea: de la fiecare din voi am învățat ceva bun și nou, iar eu nu pot decât să fiu, pentru voi, omul care vă zâmbește sincer, la fiecare întâlnire, care vă îmbrățișează la plecare și care vă mulțumește că ați făcut din Dentetico cea mai frumoasă realitate.

O primăvară caldă ca zâmbetul unei femei care iubește: acesta este gândul meu pentru fiecare dintre voi!

 

Search

+
Call Now Button