Nobel Biocare – implantul dentar cu garanție pe viață, acum la Dentetico

Inovație, continuă îmbunătățire, stabilitate și durabilitate – așa am putea descrie implantul dentar dezvoltat de Nobel Biocare, motiv pentru care am ales să îl oferim și pacienților noștri care aleg să își transforme zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare.

Implantul Nobel Biocare este mai ușor de integrat în țesutul osos, iar poziția sa poate fi ajustată în timpul procedurii de implantare, mai mult, acesta oferă suport suplimentar zonelor cu volumul scăzut de țesut osos pentru a obține cele mai bune rezultate.

Investiția pe care o faci alegând acest tip de implant este una extrem de rentabilă, deoarece politica celor de la Nobel Biocare este de a oferi garanție pe viață tuturor implanturilor dezvoltate de ei, fapt care certifică eficiența și calitatea acestui produs.

 

Succesul Nobel Biocare este construit pe o bază solidă de cercetări stintifice, iar produsele și soluțiile oferite s-au dovedit ideale pentru toate tipurile de proceduri clinice, multe dintre acestea fiind cu încărcare imediată.

Pentru că promisiunea Dentetico față de pacienți este de a oferi întotdeauna cele mai bune soluții de tratament, introducerea acestui tip de implant în clinica noastră este încă un pas făcut în această direcție. Ne dorim ce este mai bun pentru toți cei care ne aleg, iar consultanții și medicii noștri sunt aici, pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Ne puteți suna la numărul de telefon 0721904777 sau ne puteți scrie pe email info@dentetico.ro pentru detalii și programări, precum și pentru a cere mai multe date despre acest tip de implant.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button