Implanturile dentare Straumann – cel mai înalt grad de calitate, transpus într-un zâmbet perfect

Atunci când am creat clinica Dentetico ne-am gândit la valori și cuvinte-cheie care să rezoneze cu felul în care ne raportăm noi la actul medical. Iar printre acestea se numără calitatea – calitatea actului medical, a serviciilor oferite și a materialelor pe care le uzităm în mod frecvent pentru tratamentul cazurilor care vin în clinica noastră.

Pe partea de implant dentar oferim pacienților noștri – pe lângă un plan de tratament complet, etapizat și personalizat – o gamă de posibilități de a-și alege tipul de implant dorit, explicându-le ce particularități au fiecare dintre opțiuni. Astăzi, dorim să vă vorbim despre implantul Straumann, realizat de una dintre cele mai mari companii elvețiene – Straumann Grup Elveția – asupra căruia, compania producătoare a oferit garanție pe viață, pentru componentele sale.

Ceea ce face implantul Straumann să fie diferit este predictibilitatea fără precedent și integrarea osoasă rapidă, precum și potențial extins de vindecare. Ceea ce face din implantul Straumann să fie un vector al excelenței este rezultatul studiilor clinice, care arată o rată de vindecare de peste 97% chiar și în cazul pacienților care prezintă boli conexe – diabet, ori osteoporoză – boli care, în mod normal, afectează succesul ratei de vindecare.

Alte calități ale acestui tip de implant sunt:

Osteointegrarea – care are loc mult mai rapid (3-4 săptămâni), comparativ cu alte tipuri de implant (6-8 săptămâni)

Regenerare osoasă – este remarcabila pentru implanturile dentare Straumann SLActive®, chiar si pentru pacienții cu boli care prezintă un câmp instabil de lucru (osteoporoză, diabet zaharat, parodontoză).

Durata de viață – după 5 ani de la realizarea implantării la pacienții cu teren osos deficitar este de 100%.

Ceea ce este revoluționar la acest tip de implant este structura sa: au o suprafață tratată, de tip SLA – moderat rugoasă, fapt ce sporește suprafața de contact dintre os și implant, asigurându-i o mai bună integrare. Acest lucru are ca efect direct ceea ce v-am prezentat mai sus: rata de vindecare, redusă semnificativ ca timp: 3-6 săptămâni.

Garanție pe viață

Deși în actul medical nu putem oferi garanții, elvețienii de la Straumann oferă certificare și garanție pe viață pentru elementele implantului Straumann, acest lucru demonstrând încă o dată excelența și siguranța pe care le aduce acest tip de implant dentar.

Costuri

Deși investiția într-un implant dentar Straumann este mai ridicată la început, aceasta se traduce printr-o durată de viață a implanturilor mult mai mare, într-o siguranță, confort și sănătate pe care acestea le oferă pacientului. La Dentetico, avem mai multe planuri financiare, prin care vă putem oferi flexibilitatea costurilor, iar prin cardul BRD, puteți plăti tratamentul de implant, în rate fără dobândă, pe o perioadă de 12 luni.

Suntem aici, pentru a vă oferi cele mai bune servicii medicale. Calitatea actului medical și a materialelor pe care vi le oferim este constanta care ne-a ajutat să evoluăm și să fim unde suntem astăzi. Vă stăm la dispoziție pentru informații și detalii legate de serviciile noastre, de aceea ne puteți suna la numărul de telefon 0721904777 sau ne puteți scrie la info@dentetico.ro.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button