Doi ani de zâmbete perfecte. Doi ani de Dentetico!

Astăzi este o zi specială, pe care dorim să o sărbătorim alături de voi, dragii noștri. Astăzi, pe 15 Aprilie, clinica zâmbetelor perfecte împlinește doi ani de activitate, iar pentru noi, acest lucru înseamnă enorm: bucurie, împlinire, reușită, provocări, evoluție, parteneriate încununate de succes și autodepășire.

”Mi-am dorit să scriu povești cu zâmbet pentru toți pacienții care ne-au ales și ne aleg în continuare. Mi-am dorit să păstrez ștacheta ridicată, să nu fac rabat de la calitate, iar prin serviciile din clinica noastră să le oferim oamenilor alternativa unei clinici stomatologice la un alt nivel. Povestea Dentetico, la bilanțul celor doi ani de activitate, își scrie atât de frumos drumul pe care a pornit și nu pot decât să fiu mândră de ceea ce am realizat până acum!”, ne-a povestit doamna doctor Cristina Chiriacescu, fondatorul clinicii Dentetico.

În cei doi ani de activitate am tratat sute de cazuri, am privit evoluția și modul minunat în care s-au schimbat viețile pacienților noștri, pe care i-am tratat în clinică. Ce găsiți la Dentetico?

Servicii de Implantologie dentară

Zeci de pacienți au înțeles importanța și schimbarea pe care o aduce un implant dentar, de aceea, la Dentetico am încheiat parteneriate cu cele mai puternice firme producătoare de implanturi dentare: Nobel Biocare și Straumann.

Servicii de Estetică dentară

De la albirea profesională cu lampa UV Philips ZOOM Advanced White, până la transformarea completă a zâmbetului cu ajutorul fațetelor dentare din zirconiu, ori a coroanelor integral ceramice EMAX – serviciile noastre de estetică dentară se ridică la un alt nivel, asta și datorită înțelegerii profunde a complexității și unicității fiecărui caz pe care îl tratăm, iar transformările pe care le-am realizat în clinica noastră vorbesc de la sine.

Servicii de Protetică dentară

Ne-am ghidat, în acești doi ani de activitate, de cuvintele ”Nu există nu se poate”, iar echipa medicală de la Dentetico a reușit să ofere speranță pacienților care sufereau de edentație parțială sau totală, restabilindu-le funcțiile estetice și masticatorii prin realizarea unor proteze – fixe, sau mobile – 100% funcționale și perfect realizate.

Servicii de Ortodonție

Le mulțumim și ne bucură pacienții noștri care au înțeles că aparatul dentar nu este un moft, ci este o necesitate, care readuce dantura în poziția corect-anatomică. Ceea ce le oferim pacienților Dentetico, care au nevoie de un aparat dentar, este o gamă larga de tipuri de aparat dentar: de la aparatele clasice, la cele linguale, la cele pe bază de gutiere sau Invisalign.

Servicii de Profilaxie dentară

Suntem promotorii prevenției, de aceea, la Dentetico am venit în sprijinul pacienților oferindu-le pachete complete cu periaj profesional, detartraj și AirFlow, prin care ne asigurăm că dantura lor este perfect curată și sănătoasă.

Suntem convinși că viitorul pe care vom continua să îl scriem împreună ne va face să devenim și mai buni, pentru că noi, la Dentetico, iubim ceea ce facem, iar asta se vede. Credem cu tărie că zâmbetele perfecte există, iar noi vi le putem oferi.

”Nu pot decât să mă simt binecuvântată și recunoscătoare, pentru tot ce am trăit în acești doi ani de activitate. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet sutelor de pacienți pe care i-am tratat la Dentetico și care ne-au oferit încrederea lor! Dentetico împlinește astăzi doi ani și am convingerea că ceea ce ne rezervă viitorul va fi scris după inima și frumusețea actului medical pe care le oferim în fiecare zi! Vă iubim și vă mulțumim din suflet!”

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button