Eu sunt medicul tău stomatolog și vreau să îți ofer zâmbetul perfect, pe care îl meriți!

Dentetico a crescut frumos, a atins viețile a sute de oameni și a demonstrat că, prin muncă, dedicare și profesionalism totul devine posibil. Este un sentiment minunat să vezi cum oamenii din jurul tău apreciază eforturile pe care le faci, și cum tot ce oferi se întoarce înapoi la tine sub forma unor cuvinte de mulțumire, reacții sincere și zâmbete perfecte. De aceea, astăzi, pe blogul nostru ne dorim să ne cunoașteți mai bine și vom începe cu povestea fondatorului clinicii Dentetico – doamna doctor Cristina Chiriacescu.

 

De când eram copil mi-am dorit să devin medic – poate că prin joc și joacă, părinții mei mi-au insuflat această dorință, însă așa se face că, după terminarea liceului am dat examen de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”  – Facultatea de Medicină Dentară, din București, începând cursurile în anul 2007.

Am fost fascinată de tot ce învățam – noțiuni, termeni, tratamente, patologii, procese de diagnosticare și vindecare – absorbind ca un burete tot ce primeam la cursuri din partea profesorilor noștri, și visând, încă de pe atunci, la momentul în care voi pune în practică tot ce îmi însușeam pe băncile școlii. Dacă ar fi să mă descriu într-un singur cuvânt acesta ar fi ambiție -mi-a plăcut dintotdeauna să fiu studentul care învață foarte bine, care se face remarcat de profesori și colegi deopotrivă și tot în timpul facultății am învățat că a oferi ajutorul cuiva îți oferă ție, în primul rând, un sentiment de împlinire sufletească incomensurabil.

În 2013, când am absolvit, abia așteptam să aplic noțiunile pe care le acumulasem de-a lungul anilor de studiu. Și am început să lucrez ca medic partener, sub îndrumarea altor medici cu experiență, în mai multe clinici din București, iar apoi în Brașov. Eram pasionată, îmi doream să văd roadele muncii mele cu fiecare caz pe care îl tratam, și iubeam atât de mult sentimentul pe care mi-l ofereau pacienții prin reacțiile lor. Un simplu ”Mulțumesc” pentru noi, medicii, înseamnă enorm. Însă pentru mine, studiile nu s-au oprit la absolvirea facultății, ci am continuat perfecționarea, făcând o serie de cursuri și specializări atât în țară, cât și în străinătate, investind constant în pregătirea mea profesională, pentru că țintesc spre perfecțiune, iar medicina dentară este un domeniu care evoluează constant. Și mai mult, am obținut și competențe în implantologie și protetică dentară, o ramură a muncii mele care mi-a adus atât de multe satisfacții!

Mutându-mă în Brașov, simțeam că trebuie să fac pasul următor. ”Cristina-cea-ambițioasă” deja își dorea mai mult de la profesia ei, de aceea deschiderea unei clinici proprii a fost etapa care a venit atât de natural și care știam că îmi va aduce atât de multă împlinire, pentru că puteam face ceva care să mă reprezinte 100%. Așa a luat naștere Dentetico – un nume care oglindește întreg conceptul profesional pe care eu, alături de echipa minunată, îl reprezentăm în fiecare zi în fața pacienților noștri.

Am construit această clinică având în minte dorința de a le oferi oamenilor care ne aleg cele mai bune condiții, un mediu ambiental impecabil, aparatură de ultimă generație și nu în ultimul rând, o echipă medicală de excepție. Suntem activi pe piața din Brașov din luna aprilie 2019, iar recunoașterea calității muncii pe care o realizăm se întoarce în fiecare zi, prin zecile de mesaje pe care le primim și prin numărul tot mai mare de pacienți care ne aleg serviciile.

Clinica Dentetico are toată gama de specializări și servicii: Implantologie, Protetică, Chirurgie, Ortodonție, Endodonție, Parodontologie, Pedodonție, Estetică dentară și facială – pentru că ne dorim să le oferim pacienților noștri o experiență completă, de la primul pas pe care îl fac în clinica noastră. Și pentru că simțim alături de oameni, pentru că iubim munca pe care o facem în fiecare zi, ne-am gândit și am lansat oferte personalizate, menite să îi ajute – spre exemplu, cea mai recentă ofertă Dentetico vine în ajutorul persoanelor, care pe perioada stării de urgență au fost în șomaj tehnic, iar noi, le oferim serviciile Dentetico la prețuri semnificativ reduse.

Tu, cel care citești aceste rânduri, trebuie să știi că există oameni care îți sunt aproape, că eu, dr. Cristina Chiriacescu nu am în vocabularul meu sintagma ”nu se poate”, ci întotdeauna voi căuta să găsesc soluții și modalități de a face totul posibil, iar experiența mea profesională mi-a arătat din plin acest lucru.

Sunt atât de mândră de comunitatea Dentetico, care crește atât de frumos de la o zi la alta, sunt împlinită și fericită să știu că pot da mai departe din tot ce am primit, la rândul meu. Și da! Dentetico este despre tine, iar eu nu pot decât să îți mulțumesc că ne alegi!

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button