Povestea pacienților Dentetico: ”Rezultatul mi-a depășit așteptările!”

Atunci când am creat clinica Dentetico, ne-am gândit la întregul concept ca la o experiență pe care dorim să le-o oferim pacienților noștri: de la intrarea în clinică, până la finalul tratamentului – totul să fie la superlativ. Ne-am dorit ca întreaga echipă, care este pusă în slujba pacienților noștri să fie ghidată de valori și principii, iar oamenii care ne aleg să observe acest lucru și să privească o vizită la medicul stomatolog, ca pe o etapă în transformarea zâmbetelor lor.

În mod constant cerem feedback-ul pacienților noștri, pentru că suntem de părere că orice lucru bun se poate îmbunătăți și mai mult, așa se face că una din pacientele noastre dragi, Cristina Chiribici, a acceptat să răspundă la o serie de întrebări pe care i le-am adresat.

Ce te-a făcut să alegi Dentetico?

Aspectul clinicii a fost un factor important. Îmi doresc să mă simt în siguranță atunci când merg la medicul stomatolog, să intru într-un mediu care să îmi transmită o stare de bine, un loc care să aibă o energie pozitivă, iar Dentetico a întrunit aceste așteptări. Apoi, un alt lucru care m-a determinat să iau decizia de a merge la Dentetico a fost parcurgerea tuturor recenziilor – atât de pe Facebook, cât și de pe Google – și am văzut experiențele extraordinare pe care le-au avut ceilalți pacienți, în această clinică.

Care a fost prima impresie?

Pot să spun că a fost ”dragoste la prima vedere”. De când am intrat pe ușă – profesionalismul și dedicarea echipei Dentetico m-au cucerit, confirmându-mi încă o dată că decizia pe care am luat-o a fost una corectă.

Ce serviciu ai ales?

Am înțeles cât de important este un zâmbet sănătos și perfect – iar în urma unei anamneze complete, am optat pentru reconstrucția totală a zâmbetului meu. Coroanele dentare și fațetele dentare mi-au oferit un final de tratament ”WOW”. Am avut încredere în sfaturile și direcția pe care doamna doctor Chiriacescu mi le-a oferit, și am înțeles fiecare pas al tratamentului pe care l-am urmat.

Cum a fost experiența pe scaunul stomatologului?

Pe tot parcursul tratamentului am avut o stare de liniște, de siguranță și asta pentru că nivelul de comunicare între pacient și medic este foarte ridicat și transparent. Am avut încredere că rezultatul final îmi va întrece toate așteptările, și așa a fost!

Ce reacție ai avut la finalul tratamentului? Prima dată, când te-ai văzut în oglindă?

Am devenit un alt om. Mi-am recăpătat încrederea în mine, mi-am redescoperit trăsăturile și frumusețea pe care le ascundeam, din cauza nesiguranței. Ajunsesem să cred că nu voi mai zâmbi vreodată din toată inima, însă Dentetico mi-a oferit acest cadou. Atunci când te privești în oglindă, nu îți vine să o mai lași din mână, și ai sentimentul că te redescoperi.

Ai recomanda Dentetico și altora?

Da! Am făcut-o imediat după ce am ieșit din clinică, și voi continua să o fac. Pentru că asta înseamnă de fapt un cabinet stomatologic la standarde occidentale, și cât mai multă lume ar trebui să aibă parte de o asemenea experiență.

Cum ai defini clinica Dentetico?

Sunt doar cuvinte, însă aceste cuvinte ascund în spatele lor trăirile mele pline de bucurie. La Dentetico am întâlnit medici profesioniști, responsabili, siguranță, transparență și sinceritate, materiale de cea mai înaltă calitate, toate într-un ambient familial, ca acasă!

Asta înseamnă Dentetico. O experiență trăită și simțită de pacienții noștri. La Dentetico iubim ceea ce facem, iar asta se vede! Suntem aici, pentru a avea grijă de zâmbetul tău, așa că ne poți suna la numărul de telefon 0721904777 sau ne poți scrie la info@dentetico.ro pentru programări sau informații.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button