Îți este teamă să mergi la dentist? Dentetico te ajută să treci peste această problemă!

Cu toții am trecut prin experiențe mai puțin plăcute, la medicul stomatolog, atunci când eram copii, iar acest lucru a generat în subconștientul nostru o teamă care nu a fost învinsă până în prezent. Psihologii și terapeuții spun că este absolut normal, de aceea este nevoie de a învinge această fobie prin experiențe plăcute, fără durere, pe scaunul stomatologic.

 

În momentul în care am deschis clinica Dentetico – o clinică pluridisciplinară, care are în echipa sa cei mai buni specialiști din toate ramurile medicinei stomatologice – am înțeles că pacientul trebuie să se simtă ascultat, iar problemele lui stomatologice să fie rezolvate și să plece de la noi cu zâmbetul pe buze.

 

De aceea, credem că un pas important, pe care vrem să îl transmitem, este acela că vizitele la stomatolog nu mai sunt experiențe dureroase și neplăcute, ci ocazii pe care le folosim pentru a readuce sănătatea și strălucirea zâmbetului pacienților. Datorită evoluției constante în domeniul medicinei stomatologice, a aparaturii folosite și tehnicilor pe care ni le-am însușit de-a lungul timpului am reușit să avem în portofoliul nostru sute de pacienți care au reușit să treacă peste această teamă.

Teama de stomatolog, un proces pe care îl poți depăși

  • Prin consultații de rutină – prin care te asiguri de sănătatea ta orală
  • Printr-o igienă constantă și adecvată – care include un detartraj profesional de două ori pe an
  • Printr-o relație de încredere și de lungă durată cu medicul tău stomatolog
  • Prin rezolvarea problemelor dentare, după îndrumarea medicului stomatolog

 

Vizita la medicul stomatolog nu mai este o experiență neplăcută. În anul 2019 putem spune că suntem în plin proces de educare al populației cu privire la această teamă provenită încă din copilărie.

 

Cauți o experiență de excepție? Vino la clinica Dentetico Brașov, pe Bd. Griviței, nr.70, Bloc 6, parter, iar specialiștii noștri îți vor reda sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Fă-ți chiar azi o programare la numărul de telefon 0721904777 sau scrie-ne pe info@dentetico.ro.

Frumusețea începe cu un zâmbet perfect. Zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button