Beneficiile Straumann BLX. Implanturile dentare nr. 1 la nivel mondial, la Dentetico

8 apr. 2022 Blog

Pentru că la Dentetico vrem să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate, materialele și produsele pe care le aducem în clinica noastră sunt la cel mai ridicat standard. Astăzi vrem să vă vorbim despre particularitățile implanturilor elvețiene Straumann BLX. De ce sunt atât de căutate și cu ce se diferențiază de celelalte implanturi dentare? Vă prezentăm în articolul de astăzi.

Straumann e marca elvețiană de implanturi dentare nr. 1 în lume, datorită cercetării constante, a inovațiilor pe care le aduce în domeniul implantologiei și a rezultatelor excepționale pentru pacienți.

Ce e atât de special la implanturile dentare Straumann BLX este că se pot folosi cu succes și în cazul pacienților cu diabet sau osteoporoză, rata de succes fiind de aproape 100%. Implanturile Straumann BLX au un diametru mai mic, iar astfel se potrivesc mai bine cazurilor în care cantitatea osoasă este redusă.

Diametrul redus se păstrează și în partea de sus a implantului, ceea ce reduce invazivitatea asupra osului crestal. Sunt o variantă bună pentru pacienții ce prezintă situații anatomice dificile și spații interdentare mici. De multe ori, folosind implanturi Straumann, nu mai e nevoie și de adiție osoasă pentru pacienții care în cazul altor implanturi ar fi necesitat și acest pas.

Implanturile Straumann au suprafața bioactivă realizată din Roxolide (15% zirconiu și 85% titan), iar acesta îi oferă o rezistență mult mai mare decât a titanului. În plus, acest material grăbește vindecarea. La 3-4 săptămâni după inserarea implantului se poate realiza lucrarea definitivă, spre deosebire de alte implanturi unde timpul de așteptare e până la 6 luni.

Implanturile BLX au o stabilitate crescută datorită formei lor, care permite ca o cantitate optimă de țesut osos propriu să fie redistribuită în jurul implantului, iar astfel să susțină în mod natural implantul. Datorită formei și dimensiunii lor, ele mențin structurile vitale și vascularizarea.

La Dentetico ne dorim să aveți parte de o experiență, în adevăratul sens al cuvântului. Frica de a merge la stomatolog să devină doar un mit, iar de fiecare dată când alegeți serviciile noastre, să aveți certitudinea că sunteți tratați cu respect și profesionalism. De aceea, atunci când încheiem colaborări – fie cu furnizori, fie cu laboratoare de tehnică dentară – suntem foarte exigenți la capitolul cerințe, pentru că ne dorim să vă oferim ce este mai bun.

Știți deja, însă vrem să vă repetăm în mod constant:

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button