”În fiecare zi caut autodepășirea”, povestea doamnei doctor Oana Tălmaciu, specialistul Dentetico în implantologie

Vrem să ne cunoașteți, pentru că doar așa încrederea în medicul vostru stomatolog devine baza unei relații de succes, cu rezultate impresionante, la final. Am ales ca din echipa noastră de medici să facă parte oameni – în adevăratul sens al cuvântului – profesioniști care știu că munca lor nu se termină atunci când ies pe ușa clinicii, ci încontinuu caută autodepășirea.

 

De aceea, ne bucurăm să o avem alături de noi pe doamna doctor Oana Cristina Tălmaciu, specialistul Dentetico în implantologie și chirurgie dentară. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa”, din Iași, doamna doctor a început colaborarea cu Dentetico la începutul anului 2019, fiind un medic ce a schimbat viețile a zeci de pacienți care s-au lăsat transformați de ea.

 

”Încă din copilărie am știut că voi fi medic stomatolog, fiind ghidată în alegerea acestei profesii de sora mea, care a văzut cum ambiția și dedicarea mea vor fi elementele de succes în cariera de medic. Nu percep activitatea mea profesională ca pe o meserie, ci este o pasiune pe care o alimentez în fiecare zi prin studiu, analiză și creștere a competențelor mele, pentru că știu că devii mai bun doar dacă ești într-o continuă competiție cu tine însuți”, povestește doamna doctor Tălmaciu.

Continuarea studiilor a fost determinată de perseverența excelenței profesionale, astfel, rezidențiatul în Chirurgie Maxilo-Facială este o carte de vizită care transmite încredere pacienților, încă de la prima întâlnire cu doamna doctor. ”Consider că omul pe care îl ai în fața ta, în cabinetul stomatologic, este un privilegiu – te-a ales și și-a pus sănătatea în mâinile tale – de aceea, fiecare consultație, intervenție și serviciu pe care le fac sunt împletite atent cu empatie și căldură sufletească, pentru că doar așa transmiți încredere și profesionalism omului pe care îl tratezi”, continuă doamna doctor.

Pasiunea transformatoare, care o acaparează atunci când îmbracă halatul de medic, a fost continuu alimentată de o susținere didactică a cunoștințelor, participând la o serie de cursuri și conferințe, precum și schimburi de experiență la clinici din străinătate – printre acestea putem enumera Certificate de competențe și absolvire a cursurilor precum ”Tratamentul și retratamentul endodontic. Bazele endodonției clinice”, ”Totul despre fațetele dentare”, ”Congres internațional de implantologie de la Verona”, ”Schimb de experiență în Rezidențiat la Hospital Centre de Roanne, Franța” și multe altele.

Ceea ce iubim la doamna doctor Tălmaciu este seriozitatea și continua perfecționare a aptitudinilor sale de medic, lucruri care devin vizibile atunci când are un caz de tratat la noi în clinică. Transformările uimitoare pe care le-a realizat la Dentetico sunt dovada că pasiunea devine realitate, atunci când vrei să oferi superlativul pacientului care ți-a oferit încrederea sa.

Suntem privilegiați și ne bucură enorm să o avem pe doamna doctor Tălmaciu ca parte din echipa minunată de la Dentetico, pentru că este promotoarea motto-ului nostru: Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău! Ne bucurăm să vă facem cunoștință cu noi, pentru că, de-a lungul timpului ne-au călcat pragul sute de oameni minunați, care ne-au oferit încrederea și respectul lor!

Tu ești gata de transformare? Suntem aici, pentru tine: info@dentetico.ro sau 0721904777 – ne puteți suna, sau ne puteți scrie pentru programări și informații!

Search

+
Call Now Button