Digital Smile Design, protocolul în care tu ești co-autorul zâmbetului perfect!

Nimic nu este la întâmplare. Evoluția tehnologiei devine aliatul nostru, al medicilor stomatologi, în crearea unui zâmbet perfect, iar protocolul Digital Smile Design (DSD) ne permite să anticipăm rezultatele pe care le vom avea într-un proces de restaurare al zâmbetului.

Cu alte cuvinte, datorită DSD, putem arăta pacientului înainte chiar de prima etapă a tratamentului, cum va arăta zâmbetul său la finalul procesului, ba mai mult, pacientul este implicat și poate participa efectiv la ”șlefuirea” zâmbetului, sub îndrumarea medicului specialist. Digital Smile Design a fost dezvoltat de medicul Christian Coachman, fiind astăzi un protocol utilizat în toate clinicile de top din întreaga lume, Dentetico făcând parte din această categorie.

 

Ce presupune Protocolul Digital Smile Design

Totul începe printr-o consultație, în care integrăm designul zâmbetului perfect. Ulterior, acest design ia forma unui plan de tratament, în care introducem sistemic aspectele biologice, anatomice și funcționale ale pacientului pentru a avea un rezultat de lungă durată, cu un grad ridicat de acuratețe. Designul este structurat având la bază o serie de fotografii, videoclipuri și radiografii ale feței pacientului și cavității bucale, analizând cu atenție trăsăturile faciale și dentare ale acestuia.

Totul devine mult mai ușor, iar pacientul poate vizualiza încă de la început cum se integrează noua sa dantură, cum se potrivește 100% cu trăsăturile și personalitatea sa. Pentru că înțelegem că fiecare pacient este unic, are trăsături distincte, DSD vine ca un sprijin în această direcție, fiind o experiență personalizată pentru fiecare zâmbet în parte.

Practic, pe baza fotografiilor și videoclipurilor, medicul, cu ajutorul protocolului DSD realizează un mock-up (un model digital cu zâmbetul final) prin care îi arată pacientului cum s-ar integra lucrarea de estetică dentară cu fizionomia și aspectul său fizic. Diferențele ”ÎNAINTE” și ”DUPĂ” sunt, de cele mai multe ori, factorul decisiv, în transformarea care urmează să aibă loc.

 

De ce Digital Smile Design?

…pentru că ne dorim ca experiența la cabinetul stomatologic să fie una extrem de plăcută, fără dureri și situații inconfortabile. Astfel, DSD înlocuiește amprentările incomode și ne oferă, nouă, medicilor, informații mult mai complete și precise asupra câmpului protetic, având șanse de 100% pentru o lucrare de mare precizie și adaptare.

Digital Smile Design nu este doar un ”simulator de zâmbete”, ci este un program extrem de complex, utilizat în chirurgie, ortodonție, estetică dentară și implantologie. Astfel, cu ajutorul simulării zâmbetului se calculează cu precizie poziția implanturilor – în funcție de cantitatea și ”oferta” osoasă din cavitatea bucală, obținând rezultatul final pe care îl dorim.

În ortodonție, protocolul DSD se folosește pentru gutierele care îndreaptă dinții – numite ”aligner”- pacientul putând vedea, cu ajutorul acestui program, cum vor arăta dinții săi la finalul tratamentului ortodontic, precum și direcțiile de deplasare ale dinților pe parcursul procesului de transformare. Mai mult, tot protocolul DSD va ajuta medicul ortodont să realizeze o serie de gutiere personalizate, care vor fi purtate de pacient, într-o anumită ordine, progresiv, și care la final, ajung să alinieze perfect dinții.

Tehnologia DSD este folosită și în ramura esteticii dentare, oferindu-i medicului precizia de care are nevoie pentru a realiza fațetele cu exactitate, iar pacientului siguranța că zâmbetul său va arăta exact așa cum și-a dorit.

Dentetico este clinica ta de încredere, locul în care tehnologia de ultimă generație se îmbină cu profesionalismul echipei noastre medicale, având scopul de a-ți oferi ție, cel care ne alegi, zâmbetul pe care îl meriți.

Suntem aici, pentru tine, gata să îți oferim zâmbetul pe care l-ai visat, așa că ne poți scrie pe adresa de email info@dentetico.ro sau ne poți suna la numărul 0721904777 pentru programări sau informații suplimentare despre serviciile noastre.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button