Beneficiile coroanelor EMAX. Cu ce se diferențiază de restul coroanelor dentare?

Întotdeauna, la Dentetico, am dorit să oferim superlativul: de la profesionalismul echipei medicale, la dotările cabinetelor noastre și materialele pe care le oferim în cadrul serviciilor noastre stomatologice. De aceea, prin articolul de astăzi, ne dorim să oferim claritate cu privire la un serviciu de reabilitare estetică, astfel că vom vorbi despre beneficiile și factorii de diferențiere pe care îi aduc coroanele intergral ceramice EMAX.

Ce sunt masele ceramice și de ce sunt recomandate în tratamentul de restaurare dentară?

  • Masele ceramice sunt singurele materiale existente la ora actuală care pot să mimeze până la perfecțiune aspectul natural al dinților umani, fiind simultan și cele mai biocompatibile materiale dentare. Altfel spun, un succes pentru restaurările dentare reprezintă cât mai puține eșecuri raportate pe unitatea de timp.
  • Cu noile tipuri de materiale ceramice și cu o bună cunoaștere a protocoalelor și tehnicilor utilizate în medicina dentară de către medicul stomatology, acest success s-ar traduce printr-o probabilitate de eșec de 1% pe an, astfel acesta ar putea fi un răspuns la mult întâlnita întrebare “Cât mă vor ține coroanele dentare?’’
  • Un dinte sănătos, fără nicio problemă parodontală sau de structură, ar avea o șansă de viață de 99,5% în 50 de ani sau 0,01% pe an șansă de eșec. Însă acestea sunt calcule matematice, raportate la materiale și manoperă perfect implementate, dar și la o atentă îngrijire a lucrării de restaurare dentară, a pacientului.

Cu ce se deosebesc coroanele integral ceramice EMAX?

Cu cât restaurarea protetică integral ceramică are o grosime mai mică (țesutul dentar redus este minim) cu atât este mai estetică în comparație cu lucrările de tipul coroanelor metalo ceramice unde este exact invers: pentru a obține o restaurare cât mai estetică risipa de țesut dentar sănătos trebuie să fie foarte mare  pentru a masca „miezul” metalic al restaurării.

Pe lângă acest aspect, coroanele dentare integral ceramice EMAX oferă o bună estetică și rezistență maximă, cu dimensiune perfect naturală (așa cum am menționat anterior, grosimea coroanelor EMAX este similară cu grosimea fatețelor dentare).

  •  Coroanele E-Max au apărut din dorința unei estetici ideale, ele fiind practic imposibil de diferențiat de dinții naturali, atât din punct de vedere al coloristicii, cât și al transparenței. La ora actuală, fațetele EMAX sunt considerate cea mai bună alegere pentru dinții frontali.
  • Cu o maximă precizie și adaptare excelentă, coroanele ceremice EMAX sunt frezate pe sistem CAD-CAM (frezaj computerizat), erorile fiind practic inexistente.
  • Posibilele alergii provocate de unele metale folosite ca schelet pentru diferite tipuri de lucrari protetice sunt eliminate, iar ceramica folosită este una specială (disilicatul de litiu) fiind un material extrem de dur, cu o rezistență foarte mare la fracturare.

Un alt aspect pe care dorim să îl menționăm este raportul calitate, preț, durabilitate: deși, la prima vedere, pare un serviciu de restaurare dentară costisitor, dacă te raportezi la beneficiile oferite și rezistența în timp, vei înțelege că este cea mai bună variantă pentru un zâmbet perfect.

Echipa Dentetico îți stă la dispoziție pentru programări și informații legate de prețul coroanelor dentare intergral ceramice EMAX, așa că ne poți scrie pe adresa de email infor@dentetico.ro, sau ne poți suna la numărul de telefon 0721904777.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button