Albirea dentară: cu benzi, sau cu lampa UV? Diferențele care te vor convinge!

Succesul pe care îl are serviciul nostrum de estetică dentară: albirea profesională cu lampa Philips ZOOM! Advance White ne-a determinat să scriem astăzi un articol despre albirea dentară: care sunt diferențele între albirea cu benzi, acasă la tine, sau albirea profesională, la Dentetico, cu lampa Philips ZOOM!

De ce apelează pacienții la albirea dentară?

Albirea dentară îmbunătățește considerabil aspectul fizic și contribuie la o stare de spirit mai bună. Studiile arată că persoanele care au dinți mai albi au mai multă încredere în ei și o șansă ridicată la succes. Până acum câțiva ani, oamenii mergeau la dentist, în general, când aveau probleme. Astăzi vin pentru a-și îmbunătăţi felul în care arată.

Ce produse/servicii te ajută să îți albești dinții?

Benzile pentru albire sunt benzi ce conțin o concentrație mult mai mare de agent de albire decât pasta și apa de gură, așadar sunt și un pic mai scumpe. Modul de utilizare este foarte simplu, se aplică pe ambele arcade pentru perioada indicată, iar rezultatele vor fi vizibile după prima utilizare.

Gelurile de albire – pot fi aplicate direct pe dinți sau pe gutiere speciale. Trebuie să ai însă mare grijă întrucât concentrația substanțelor este ridicată.

Albirea profesională – este o manoperă ce se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, însă rezultatele sunt imediate.

Ce procedeu de albirea dinților aleg?

Varianta pe care alegi să o utilizezi depinde de cât de rapid îți dorești un zâmbet mai alb. Metodele pe care le poți utiliza acasă pot părea ieftine, însă rezultatul poate fi văzut după o perioadă destul de lungă.

Benzile și gelurile pentru albire oferă rezultate mai rapide decât pastele de dinți cu efect de albire, însă dacă nu sunt utilizate corect pot dăuna danturii.

De aceea, cel mai bine ar fi să apelezi la un medic dentist. Albirea dentară  cu lampa este o albire sigură, nedureroasă și rapidă. În 60 de minute vei obține dinți mai albi cu până la 8 nuanțe.

Ce trebuie să faci după procedeul de albire dentară?

  • Igiena orală trebuie să fie impecabilă;
  • Trebuie să evite contactul dinților cu băuturi și alimente colorate, ca vin roșu, cafea, cola, pepsi, fanta, adică acele băuturi ce conțin coloranți alimentari încorporați în cantități mari;
  • La fumători, dacă nu renunță la fumat, durata de păstrare a albirii va fi considerabil mai scurtă;
  • Tratament poate fi repetat periodic pentru menținerea esteticului dorit.

Dacă se evită alimentele despre care se știe că modifică culoarea dinților, colorând-o, trebuie să amintim că există și alimente care curăță dinții în mod natural, care te vor ajuta chiar și în momentele dificile, când nu poți proceda la un simplu periaj.

Abia așteptăm să vă oferim zâmbetul perfect alb pe care vi-l doriți, așa că vă așteptăm programările la Dentetico, și vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare sau informație aveți nevoie: ne puteți scrie pe adresa de email info@dentetico.ro sau ne puteți suna la numărul de telefon 0721904777.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button