2021, bilanțul unui an al zâmbetelor perfecte. Dentetico vă mulțumește!

Nu ne vine să credem cât de repede a zburat timpul. Cât de intense au fost lunile acestui an, și cât de mult ne-am schimbat – forțați de împrejurările cauzate de pandemie, însă ajunși astăzi în ultima zi a anului 2021 putem spune că cele 365 de zile pe care le-am trăit au fost marcate de același fir roșu: speranța.

De ce? Pentru că în fiecare zi ne-am luptat cu noi înșine: să rămânem sănătoși (emotional și fizic), să fim sprijin pentru toți ai noștri, să acceptăm și să îmbrățișăm noua normalitate, să ne bucurăm și totodată să găsim echilibrul interior, care să ne propulseze spre ”mai bine”.

Noi, la Dentetico, ne-am încărcat în fiecare zi petrecută la clinică din zâmbetele voastre, din energia, cuvintele și aprecierile pe care ni le-ați oferit, iar acest lucru ne umple sufletele de recunoștință și bucurie, pentru că simțim că munca noastră aduce o schimbare în bine, în viețile voastre.

Am tratat cazuri complexe, am realizat transformări uimitoare, am ascultat povești de viață împărtășite de oameni, care sunt o adevărată inspirație, iar acest lucru face ca Dentetico să nu fie doar o clinică stomatologică, ci un loc în care perfecțiunea zâmbetului își începe vindecarea din suflete. Pe lângă profesionalism, la Dentetico lucrăm cu inima și suntem alături de fiecare pacient al nostru, dorindu-ne să îi oferim atenția, empatia și un act medical ireproșabil.

Anul 2021 a fost un an al speranței.

Că ne vom face bine.

Că vom fi o schimbare.

Că vom putea face diferența, într-o societate care s-a obișnuit cu ”gri-ul”.

Ce ne dorim de la minunile care ne stau în față? Să avem puterea, deschiderea și dragostea de a le primi așa cum sunt, iar noi să ne facem partea ireproșabil. Știm că poate nu este ”conventional” ca pe un blog destinat articolelor medicale să citiți un astfel de mesaj, însă considerăm că Dentetico este o altfel de clinică, iar voi, dragii noștri, deja ați înțeles acest lucru!

”Vă mulțumesc și vă sunt infinit recunoscătoare pentru tot ce am clădit împreună la Dentetico. Într-adevăr, astăzi, la final de 2021 am certitudinea că Dentetico este #clinicazambetelorperfecte!”

           Dr. Chiriacescu Cristina, fondator Dentetico Clinic.

Search

+
Call Now Button